Last Empire-War Z v1.0.43 Android APK indir
Yenilenenler: Şimdi Sevgililer Günü İndirimini al! -75% Sevgililer Günü İndirimi! Şehrini geliştir, ordunu eğit ve zombi saldırısına karşı savunmaya hazırlan! WarZ sevgililer Gününe bu sene sahip ol!

“Last Empire-War Z”, küresel bir strateji oyunudur. Kıyamet günü geliyor, zombiler hücum ediyorlar. Evimizi savunmak için hayatta kalanlara yol göstererek zombi ordularına ve diğer düşmanlara karşı mücadele edin.

“Last Empire-War Z”de müttefikler ve düşmanlar dünyanın dört tarafından geliyorlar! Elinizde son kalan kaynaklarınız her an diğerleri tarafından yağmalanabilir. 

Düşmanlar acımasız ve güçlüdür. Yapabileceğiniz tek iş, hayatta kalmak. Kendinizi güçlendirmek için müttefikler ile bir araya gelip düşmanları yok edin ve tüm dünya sizin olsun. Hayatta kalma veya yağmalama, size bağlı. 

Oyunun Özellikleri

☆ Dünya çapında gerçek zamanlı oyundur; dünyanın her bölgesindeki savaşlar hemen görüntülenebilir. 
☆ Şehrinizi geliştirerek en güçlü kıyamet günü ordusunu oluşturun. 
☆ Çeşitli zombi canavarları mevcut; zombi katliamı heyecanının tadını çıkarın.
☆ Çeşitli oyun tarzları ve savaş stratejileri mevcut; gerçek bir savaş komutanı olacaksınız. 
☆ Kıyamet gününde çiftçi, hırsız, barış elçisi veya başkalarının tahıl rezervleri olabilirsiniz. Ehh, evet, zombi de olabilirsiniz. 
☆ Yağmalar gelir ve gider; nasıl boş boş oturabilirsiniz? 
☆ Bize katılın, savaş sanatının tadını çıkaralım. 

“Last Empire-War Z”de sadece bir gerçek kral mevcut, siz olabilir misiniz? “Last Empire-War Z”yi indirin, dünyaya kral olduğunuzu gösterin. Adım adım zirveye çıkmanız, insanlığın son tarihine kaydedilecektir.
1

2

3

4

5

6

Turbobit
APK indir
Alternatif Link
APK indir